Pure Summer Love @ Ocean Beach Club, Ibiza

Data: 15.09.2012
Ora: 12:00
Oras: Ibiza

Pure Summer Love - Primul brand de petrecere romanesc prezent in Ibiza prin Funky Business

Luna septembrie debuteaza cu un super eveniment pentru cei de la Funky Business, care au reusit sa duca brand-ul de petrecere Pure Summer Love la Ibiza, un loc ce fascineaza o intreaga planeta si generatii succesive de petrecareti, amatori de cele mai tari experiente in materie de party-uri. Ibiza e locul, unde se regasesc cele mai puternice brand-uri de petreceri, promoteri si cluburi din lume.
http://www.youclubvideo.com/video/227103/

Dupa succesul rasunator pe care l-au avut inca de la primul eveniment  Pure Summer Love de anul trecut de la Ambasadór Center, cei de la Funky Business au reusit prin event-urile pe care le-au organizat pe parcursul intregii veri,  sa creasca atat de frumos acest brand incat au reusit sa le atraga atentia pana si cluburilor si promoterilor din Ibiza. Si iata ca in acest fel Funky Business  reuseste sa duca la  Ibiza ( Ocean Beach Club ) primul brand de petreceri romanesc – Pure Summer Love.
http://www.youtube.com/watch?v=jWp81eHF4CE

Sambata , 15 Septembrie, incepand cu ora 12:00 toti cluberii romani de pe insula si nu numai sunt asteptati la cea mai recent deschisa  si totoadata una dintre cele mai hot  locatii din Ibiza, Ocean Club Ibiza, pentru un super eveniment sub egida Funky Business.
http://www.facebook.com/OBCIbiza

Evenimentul  este sustinut de  Ibiza Global Radio, post de radio unde se emite in fiecare zi de marti, incepandcu ora 01:00 si Funky Business Showcase. Din line-up deja  fac parte celebrii Pagal si Negru, dar si tinerii Gully si Kido. Acestora li se alatura localnici : Jose Maria Ramon, Anna Tur si Miguel Garji
Pentru cei care din pacate nu vor reusi sa ajunga la Ibiza, avem o veste buna. Tot show-ul va fi transmis live pe www.ibizaglobalradio.com
Ocean Beach Club

12-14 carrer des moli, Cami des Moli, San Antonio, 07820 Ibiza, Islas Baleares, Spain
Promoter: Funky Business Management
VIP Bed Reservations +34 971 803 260
reservations@oceanbeachibiza.com
www.bookingdj.ro
www.ibizaglobalradio.com

Facebook: pagina eveniment


Eveniment adaugat de MediaBreak.Ro pe 03.09.2012 (contacteaza-ne daca doresti sa adaugi si tu evenimente)

1362 accesari

Adauga comentariu

Pentru a putea adauga comentarii este necesar sa va autentificati cu userul de Facebook!
La conectare nu vom accesa decat datele pe care le aveti publice (nu se vor cere permisii speciale).

Comentarii (0)

Publicitate


Ultimele stiri

Vezi mai multe

Ultimele articole

Vezi mai multe